Promite o campanie energică. Ana Guțu vrea să candideze pe circumscripția 17, la Nisporeni

ana gutu1
Foto: media-azi.md

Fosta deputată, Ana Guțu, va candida pe circumscripția numărul 17, la Nisporeni, în alegerile din 20 octombrie, 2019. Despre aceasta, politiciana a anunțat pe pagina sa de Facebook. 

„Stimați unioniști. Azi, la recomandarea Partidului Unității Naționale, am depus setul de acte necesare și am obținut listele de subscripție pentru a obține dreptul de a candida la alegerile parlamentare din 20 octombrie, 2019, pe circumsripția Nr.17, Nisporeni. Le mulțumesc respectuos celor 7 membri ai grupului de inițiativă în frunte cu președintele grupului, colegul de partid, domnul Iurii Cărbune pentru diligențele întreprinse.

Dacă voi fi înregistrată în cursa electorală în calitate de candidat pentru un mandat în Parlamentul Republicii Moldova, vă promit o campanie energică, bazată pe competiție corectă și discurs politic argumentat. Voi fi vocea unirii în Parlamentul de la Chișinău. Cetățenii cu domiciliul în localitățile din circumscripția Nr.17, Nisporeni, care sunt unioniști convinși și cred că unica noastră salvare din deriva instituțională, morală, economică și socială în care ne aflăm este doar Unirea Republicii Moldova cu România, sunt invitați să semneze în listele de subscripție”, a menționat Ana Guțu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente