PAS și PPDA vor merge în bloc la alegerile locale generale și cele parlamentare noi din circumscripții

ACUM-920×517

Partidul Acțiune și Solidarite și Platforma Dreptate și Adevăr vor participa împreună la alegerile locale, dar și la cele parlamentare noi din circumscripții. În urma Consiliului Politic al PAS s-a decis constituirea Blocului electoral ACUM, format din PAS și Platforma DA.

În cadrul consiliului au fost luate mai multe decizii:

#Formarea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale nr. 17, 33, 48 și 50; Actele pentru înregistrarea Blocului vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală astăzi, 27 august.

#Constituirea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Depunerea actelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea Blocului se va face în momentul în care partidele constituente ale Blocului, în conformitate cu prevederile propriilor statute, vor conveni asupra majorității candidaților comuni din scrutinul local din 20 octombrie.

Amintim că, la data de 20 octombrie, vor avea loc alegeri locale generale, iar concomitent se vor desfășura și alegeri parlamentare repetate în circumscripțiile 17, 33, 48 și 50, după ce mai mulți deputați și-au dat demisia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente