Recomandări diez. Evenimente potrivite pentru o zi de sâmbătă reușită

main for events

August este pe sfârșite, de aceea trebuie de profitat la maxim de ultimile zile de vară din acest an. Echipa #diez ți-a pregătit o listă cu evenimente la care poți participa și cu care îți poți colora ziua de sâmbătă, 24 august.

#Vin la JAZZ

vin la jazz

Începând cu ora 18:00, pe strada Pușkin, 20B, poți avea parte de o seară cu jazz de calitate, dar și mult vin gustos și aromat. Evenimentul va avea loc la terasa „Vatra neamului”, iar din program face parte: degustarea vinurilor de la Vinăria din Vale, muzică live cu Virginia Sîrcu și un show culinar marca #VatraNeamului.  Pentru mai multe detalii, dați click AICI.

#Prezentare de curs: Introducere în Producție de Film

curs de filmDacă ești pasionat/ă de film și îți dorești să pui pe roate o producție propriu-zisă de film – vino să descoperi multe tips & tricks de pe platourile de filmare și să vezi, că și-n Moldova se face film! Cursul de Introducere în Producție de Film – este destinat tinerilor entuziasmati de cinema, dornici de a acumula noi cunoștințe și experiențe unice. Evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 18:30, la Artcor, pe str. 31 august 1989, 137. Mai multe informații aflați AICI.

#Live Music | Crista

crista

Sâmbătă sunteți așteptați la AVA 1727 Wine Bar & Restaurant, începând cu ora 21:00. Veți avea parte de muzică live, din partea interpretei Crista. Pentru mai multe detalii, accesați link-ul.

#Proiecție de scurtmetraje + Quiz

quiz

Filmulețele cu tematica „Minoritățile etnice din Republica Moldova” au scopul de a vă face cunoștință cu persoane ce fac parte din comunități etnice care se confruntă sau nu cu discriminarea în societatea noastră. Veți asculta istorii reale și veți învăța să trăiți în condiții egale acceptându-i pe cei din jur. Evenimentul va avea loc mâine, între orele 18:00-21:00, la IHub Chișinău, str. 31 August 1989, 78. Pentru mai multe informații, intrați AICI.

#Cod roșu în serviciile secrete 2D (Ru)

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului. Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent. Mai multe informații găsiți AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente