(foto) Cu bărcuța de hârtie spre noi aventuri. Micul Prinț de la Valea Morilor a primit o nouă pălărioară

lsjhbvjdfv

Ne-am obișnuit că Micul Prinț, cu toate că are doar câțiva centimetri, să fie în centrul atenției a unui parc întreg. Ca o personalitate publică notorie, prințișorul informează comunitatea care îl urmărește, despre fiecare eveniment important din viața sa.

După ce, la începutul verii, Prințul și-a pregătit pălăria din paie și a arătat că este gata de vacanța de Vară, mai nou acesta are o pălărie din hârtie. Cred că majoritatea din noi și-a făcut o bărcuță din hârtie, astfel nici Micul Prinț nu a trecut pe lângă jocul cu bărcuța de hârtie și a primit una cadou.

De când s-a stabilit în parcul Valea Morilor, locuitorul planetei B 612 ține cont de toate sărbătorile marcante și nu ezită să felicite, de la înălțimea planetei sale vizitatorii parcului. Cum reușește Micul Prinț să fie în rând cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Sașa Ceban, o tânără de douăzeci și ceva de ani din Chișinău, nu doar că i-a devenit prietenă prințului, dar cu fiecare vizită pe care i-o face, îi aduce câte un cadou care îi ține de cald.

67403460_681758185570159_8824740643050881024_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente