„Câinele nu a fost târât inuman sau maltratat”. Ghenadie Valuța solicită scuze publice pentru denigrări

images_cms-image-000067788

Ghenadie Valuța a scris pe pagina sa de Facebook că rezultatele expertizei veterinare au demonstrat că animalul pe care l-a târât legat de mașina sa este sănătos și nu a fost maltratat. Totodată acesta a recunoscut că a achitat o amendă pentru fapta sa. Pe de altă parte, acesta solicită scuze publice pentru denigrare.

„SLAVĂ ȚIE DOAMNE…Câinele nu a fost târât inuman sau maltratat. Expertiza veterinară a demonstrat ADEVĂRUL că câinele „clinic nu prezintă semne sau risc de viață și sănătate”. Astfel se demontează toată isteria demonică, exagerările și trucările ofensatoare la adresa mea și a Bisericii. Datorită acestor deformări de adevăr, lumea a fost dusă în eroare. Totodată am recunoscut cu regret și am achitat amenda p/u metoda necorespunzătoare de transportare a animalului, așa cum se spune în raport, deoarece la moment nu am avut alternativă. De asemenea solicit scuze publice de la reprezentanții asociațiilor p/u drepturile animalelor, pentru denigrările și concluziile pripite și superficiale, fără ca măcar să aștepte expertiza veterinară sau concluzia poliției sau să mă contacteze personal”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a anexat și un document drept dovadă a expertizei.

67268666_1145015789111516_8459629562026786816_n

Reamintim că, zilele trecute, pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu un câine legat de mașina lui Ghenadie Valuța. Acesta a spus că a încercat în acest mod să imobilizeze câinele care era periculos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente