(foto) „Este cel mai mare mural, pe care l-am realizat” Lucrarea artistei iZZY iZVNE din Moldova înfrumusețează un zid din Suedia

collage

iZZY iZVNE, una dintre cele mai populare artiste murale din Moldova, a participat, la începutul lunii iunie în cadrul festivalului de artă din orașul Örebro (Suedia). În cadrul „Open Art”, care durează toată vara, artista a realizat două proiecte. 

Tânăra, a realizat cel mai mare mural din cariera sa și o pictură pe asfalt. „Am pictat un mural în stilul meu. Zidul pe care am realizat lucrarea, se află în centrul orașului și are o suprafață de aproximativ 340 de metri pătrați. Este cel mai mare proiect, pe care l-am realizat”. Artista a muncit șase zile pentru a finaliza lucrarea.  DJI_0007 DJI_0020 DJI_0021 DJI_0051 DJI_0075 DJI_0090 DJI_0104

Cel de-al doilea proiect este un desen 3D pe asfalt. „Sunt niște bile, care crează senzația că zboară din pământ. Această lucrare mi-a luat o zi”.

P1120106

20190604_182520

Festivalul „Open art” durează toată vara. Printre participanți sunt invitați o mulțime de artiști care realizează lucrări în diverse tehnici. În timpul pregătirii pentru eveniment, întregul oraș devine literalmente un muzeu în aer liber, plin de diferite sculpturi, spectacole și artă stradală.

În prezent, artista din Moldova face un mic turneu cu durata de o lună. Timp în care, tânăra și-a propus să participe la festivaluri de artă stradală în Suedia, Franța și Portugalia.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente