(foto 18+) În Tiraspol există un Sex Shop cu taxă de intrare, în caz dacă nu cumperi nimic

Transnistria
Foto: guildfordtravelclub.org.uk

Tiraspolul este ca o călătorie în timp, și totuși nu mai devreme de 1989 (știind că în URSS sex nu exista), deoarece de vreo 23 de ani, aici există un sex shop, unicul din câte știm noi.

Potrivit reporterilor de la vtranse.lifeîn Tiraspol există doar un singur sex shop, și are denumirea de „Intim”, iar potrivit proprietarului acesta este unul din cele mai longevive magazine din Tiraspol.

Magazinul este mic și potrivit proprietarului produsele nu sunt din China, ci din patria porno – Germania. Deoarece acest lucru este destul de pestriț pentru locuitorii orașului, și de multe ori intră aici ca să se uite decât să cumpere, proprietarul a introdus o taxă de intrare de 5 ruble transnistriene (aproximativ 5 MDL) pentru cei curioși.

Potrivit reporterilor, prețurile din „Intim” sunt cu mult mai mari ca în Chișinău (vedeți aici totul ce trebuie să știți despre un sex shop din Chișinău), de ex. cătușele cu puf costă aroximativ 55o ruble transnistriene (550 MDL), biciuri – 700-800 ruble (700-800 MDL), iar un set complet cu vibrator, biluțe anale și altele – aproximativ 3.000 ruble (3.000 MDL). Iar acest set e mai mare decât salariul mediu din regiune.

Dacă treceți prin Tiraspol, e un loc interesant de vizitat, dacă nu vreți să cumpărați nimic, măcar vorbiți cu proprietarul.

Magazinul este interzis persoanelor sub 18 ani.

sextiraspol1 sextiraspol2 sextiraspol3 sextiraspol4 sextiraspol5 sextiraspol6

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente