(foto 18+) Istorii urbane de la un Sex Shop din Chișinău. Ce jucării cumpără cel mai mult tinerii din capitală

IMG_9810

Tinerii sunt curioși, îndrăzneți și bine informați. Așa i-a caracterizat Tatiana, vânzătoarea de la un Sex Shop din Chișinău. Echipa #diez a aflat ce jucării sexuale sunt printre cele mai populare în rândul persoanelor tinere. Tatiana nu a ezitat să povestească și câteva istorii hazlii, care s-au întâmplat în experiența ei de vânzătoare.

„În ultima perioadă, în magazinul nostru intră nu doar bărbații, dar și femeile. La început, când abia ne-am deschis, femei practic nu erau. Avem foarte mulți clienți fideli. Vârsta lor variază între 24 și 55 de ani.”

„Atât bărbații, cât și femeile cumpără cel mai des vibratoarele clasice. Pentru femei cele mai populare produse sunt vibratoarele pentru clitoris, lubrifianții cu aromă, stimulatori, parfumuri cu feromoni și diferite stimulente. Am observat că deja puțini oameni se rușinează când intră în magazin. Acest lucru l-am remarcat în rândul tineretului. Ei sunt informați, știu ce doresc, uneori cunosc mai mult decât noi, vânzătorii”, spune Tatiana.

IMG_9812

IMG_9813

„În luna decembrie vânzările cresc considerabil. În mare parte jucăriile sunt procurate pentru cadouri de Secret Santa. Am avut cazuri când s-au cumpărat vibratoare la bucată. De asemenea, sunt populare lenjeria, inele cu vibrație, vibratoare pentru cupluri, bile vaginale, cătușele, măștile, bicele și zarurile erotice care îți arată locul, îți spune ce și unde să-ți săruți partenera/partenerul. Avem și dildouri de 30-32 de cm. Acestea sunt procurate în calitate de cadouri, pentru uz personal am întâlnit mai rar”,

IMG_9815

„În mod tradițional, clienții optează pentru produse care costă în medie 500 de lei. Da, sunt și cazuri când persoanele cumpără vibratoare în sumă de 5.500 de lei. Diferența dintre cele ieftine (200 de lei) și cele scumpe variază în funcție de numărul de viteze de vibrație și de calitatea suprafeței. Vibratoarele cu prețul de peste 2000 de lei au și garanție. Atunci când ele se strică, oamenii vin la noi și le schimbă pe același produs. Din păcate, nu avem niciun centru de reparație a jucăriilor pentru maturi. În nenumărate cazuri clienții vin la noi cerând un sfat unde se pot adresa, pentru a-și putea repara jucăria (în cazurile când vibratoarele costă mai puțin de 2000 de lei).”

IMG_9830

„După filmul 50 Shades of Gray, tinerii au năvălit în magazinul nostru și au cumpărat într-un timp record toate bilele vaginale de pe raft. Nu înțelegeam de ce acestea au devenit brusc atât de populare. După care, peste un timp, clienții mi-au povestit ce se întâmplă. Erau situații când veneau în grupuri și râdeau de aceste bile, apoi plecau. Încă un caz amuzant după acest film a fost, atunci când un băiat cu patru fete a intrat în magazin și acesta le-a cumpărat fiecăreia câte o bilă vaginală”

IMG_9820

În Chișinău activează mai multe magazine pentru maturi. Acestea pot fi găsite aproape în fiecare Mall din oraș. Prețurile variază de la 100 până la câteva mii de lei. Accesul tinerilor cu vârsta de până la 18 ani este strict interzis.

Vezi și:

De unde poți cumpăra online jucării pentru adulți

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente