Filmul artistic de scurt metraj „Casa Mare”, realizat de tânărul regizor moldovean Călin Laur, a reprezentat Moldova la Festivalul „Fantazia” din Azerbaidjan. Festivalul se desfășoară în perioada 1-10 noiembrie în Baku.

Republica Moldova a participat cu filmul artistic de scurt metraj „Casa Mare”, realizat de tânărul regizor moldovean Călin Laur, la Festivalul patrimoniul cultural din Baku „Fantazia”, organizat de Delegaţia Uniunii Europene în Azerbaidjan.

Prezentarea peliculei în cadrul festivalului a fost realizată de ambasadorul Republicii Moldova în Azerbaidjan, Gheorghe Leucă, care a menționat că evenimentul oferă posibilitatea de a prezenta atât cinematografia națională publicului din afara țării, cât și oportunitatea cineaștilor să-și promoveze operele, iar spectatorilor să aprecieze pe marile ecrane filmele „Made in Moldova”.

Filmul a fost vizionat cu interes și apreciat de un număr mare de spectatori azeri, reprezentanți ai comunităţii moldoveneşti din Azerbaidjan, reprezentanți ai misiunilor diplomatice, acreditate la Baku, etc.