(video) Pasiunea dulce a Carolinei Cotelea. Cunoaște tânăra care are o colecție de peste 1500 de pachețele de zahăr din întreaga lume

Безымянный

Carolina Cotelea este o colecționară din Chișinău. Tânăra are o pasiune aparte pentru pliculețele de zahăr. Timp de șase ani, de când a început să le adune de prin toate colțurile lumii, Carolina a adunat peste 1500 de pachețele. Le stochează acasă, în cutiuțe, iar pentru că tânăra e o fire ordonată, le mai și sortează după formă, culoare, proveniență, scrie altfel.md. 

Istoria pasiunii pentru zahăr începe de la câteva pachețele. Ulterior, prietenii, rudele și colegii, aflând despre colecția Carolinei au hotărât să o ajute. Prin urmare, asemenea unei plase de păianjen, tot mai multe persoane au început să îi aducă pliculețe din toate colțurile lumii. Carolina are pachețele din România, Ucraina, America, Polonia, Germania și lista continuă. „Nu contează atât locul de unde am zahărul, cât contează mai mult atenția și ceea că oamenii care mă înconjoară cunosc pasiunea mea”.

„Mie dacă vrei să-mi faci un cadou, să zâmbesc un pic, îmi aduci un plic de zahăr și eu voi fi fericită”.Cu toate că deja are o colecție impunătoare, Carolina spune că va continua să adune pachețele indiferent de obstacole.

„Îndemn fiecare tânăr, fiecare om care se simte copil în suflet, să-și găsească pasiunea și să meargă după ea”.

Acest material a fost realizat cu suportul OPEN Media Hub din fondurile Uniunii Europene.

Taguri: ##coolecție
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente