BAC 2018: Când vor fi publicate rezultatele finale a sesiunii suplimentare și unde puteți să le vedeți

BAC-2018-33

Ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a prezidat pe data de 12 iulie, o nouă ședință a Comisiei Naționale de Examene (CNE). Principalul subiect discutat a fost organizarea și desfășurarea sesiunii suplimentare a examenului de Bacalaureat 2018.

În cadrul şedinţei au fost abordate mai multe subiecte, printre care aprobarea Centrelor de Bacalaureat și a Comisiilor Republicane de Evaluare pentru sesiunea suplimentară 2018. Prin urmare, cei 4034 de candidați restanțieri au susținur proba/probele în 14 Centre de Bacalaureat pentru sesiunea suplimentară, dintre care 9 au fost instituite în municipiul Chişinău, 2 în mun. Bălți și câte unul la Cahul, Comrat și Edineț. Totodată, au fost aprobate 15 Comisii Republicane de Evaluare în sesiunea suplimentară, cu un număr total de 169 de profesori evaluatori.

Rezultatele preliminare a sesiunii suplimentare au fost afișate în Centrele de Bacalaureat pe data de 25 iulie 2018, iar rezultatele finale – după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate pe data de 1 august 2018.

Taguri: #BAC 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente