La un pas să rateze medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă după ce a vizionat până târziu serialul preferat

redmond-gerard
Foto: mid-day.com

Redmond Gerard sportivul care a adus SUA prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, s-a impus în finala de slopestyle din concursul de snowboard. Tânărul de doar 17 ani a dezvăluit recent că a fost pe punctul de a rata participarea la competiție după ce s-a trezit cu întârziere.

La 17 ani şi 227 de zile, Redmond este cel mai tânăr sportiv care câştigă un titlu olimpic în concursul de snowboard, potrivit digi24

În seara dinaintea competiției de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, Redmon Gerard, a stat până târziu pentru a viziona serialul său preferat „Brooklyn Nine-Nine”. Cel care l-a ajutat să ajungă la competiția sportivă a fost un prieten de-al lui, care l-a trezit cu puțin timp înainte de plecare. 

Tânărul, de asemenea, nu-și găsea geaca, așa că a împrumutat una, în ultima clipă. Cu toate astea, adolescentul a reușit să câștige medalia de aur în finala de slopestyle din concursul de snowboard.

El a acumulat 87,16 puncte, fiind urmat de canadienii Max Parrot (86.00) şi Mark McMorris (85.20).

Când a văzut rezultatul, tânărul nu și-a putut stăpâni entuziasmul și a înjurat, reacția sa fiind transmisă în direct la posturi de televiziune din toată lumea.

Gerard, membru al unei familii cu şapte copii, a crescut în Cleveland şi a început să practice sporturi de iarnă încă de la 2 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente