20% bonusuri pentru fiecare estetă. Paynet și Golden Rose – colaborare care aduce frumosul mai aproape

IMG_20171123_212301

Portofelul electronic Paynet devine tot mai cunoscut în rândurile societății. Trăind era inovațiilor și a tehnologiilor informaționale, ideea de a achita la distanță toate serviciile este una care ușor ne ademenește, iar bonusurile și reducerile ne determină să instalăm aplicațiile care ne simplifică viața. În Moldova o asemenea aplicație este Paynet. Spectrul parteneriatelor companiei nu contenește să crească, oferind clienților săi o gamă vastă de beneficii. Recent, Paynet a lansat o noua oferta in parteneriat cu Golden Rose, iar până în data de 10 decembrie persoanele care vor alege să facă cumpărături de la companie, se vor bucura de un bonus de 20%.

Paynet a adus o inovație pe piața din Moldova în ceea ce ține de achitarea serviciilor. Timp de doi ani, compania a reușit să stabilească mai multe relații de parteneriat, care vin să dezvolte cultura plății prin intermediul portofelului electronic. Acum, cei care au un portofel electronic pot benificia de bonus rambursat în cont, la procurarea produselor de frumusețe.

Solutiile de Plata – Paynet presupune soluțiile de afaceri pe care le oferă Paynet companiilor și implică incasarea plăților. Noi dăm oportunități prin care poți să primești soluții dacă vinzi produsul pe site, dar și în regim de vânzare fizică. Paynetul vine ca un intermediar între companie și client, cu moduri de plată”, spune Călin Greadcenco, Director Executiv Paynet.23899294_1681726141893501_559363721_n

Cei avantajați în urma colaborării sunt clienții, care urmează să benificieze de o serie de oportunități. Toate segmentele de vârstă sunt favorizate cu un BONUS, dat fiind faptul că persoanele pot achita în modul oportun lor: cash, sau cu ajutorul unui portofel electronic, ceea ce reprezintă un beneficiu tinerilor care își valorifică fiecare minut al timpului personal.

„Tot ceea ce încearcă să facă acum Paynet nu este altceva decât o inovație pentru piața din Republica Moldova. Este clar și binevizibil că deja crește o nouă generație de cumpărători, care este mai aproape de smartphone-uri și tot ce ține de tehnică. Respectiv parteneriatul cu Paynet era doar o întrebare de timp. Acum facem tot posibilul să atragem clienții noi, iar prin intermediul Paynet să asigurăm tuturor categoriilor de vârstă o capacitate și comoditate cât mai mare de a le satisface necesitățile. În rețeaua de magazine Golden Rose idea colaborării cu Paynetul a fost integrat recent, iar acum ofertele care sunt pentru deținătorii cardului Paynet sunt legate de operațiunile cu bani electronici sunt bonusurile, deoarece Paynet nu se limitează doar la modul clasic de vânzare-cumpărare, ei au mai multe, modalități de plată: cash, bani electroni și bonusurile pe care le acumulăm. Pentru o perioadă de două săptămâni la fiecare operațiune care se realizează cu bani electronici 20% bonus, Condrea Dragoș, șef marketing la rețeaua de magazine Golden Rose și Casa Curată.IMG_20171123_212711

În Mall, începând cu ziua de luni, stand-ul companiei Paynet a fost solicitat în nenumărate rânduri, iar oamenii nu au ezitat să cunoască mai multe despre aplicație. Persoanele curioase mai au oportunitatea , până vineri inclusiv, să primească răspuns la toate întrebările ce țin de utilizarea și gestionarea portofelului electronic.

„Oamenii sunt destul de interesați de Paynet, iar noi încercăm să le aducem la cunoștință în ce constă această aplicație, dar și care sunt oportunitățile pe care le oferă. Cei care se apropie ne adresează multe întrebări, cel mai frecvent sunt vizate temele transferurilor de bani, achitării serviciilor comunale și colaborărilor dintre Paynet și alte companii. Suntem la Mall de luni și până duminica cu mare drag le vom răspunde celor interesați”, spune Natalia, consultantă la Paynet.23846459_1681726128560169_75332695_n

Cât de realiști și imparțiali am fi, frumusețea inevitabil deține un rol important în viața nostră. Pentru că aspectul fizic contează, parteneriatul dintre Paynet și Golden Rose oferă un bonus de 20% la procurarea produselor brandului. Consultantele companiei spun că deși achitarea cu bani virtuali părea complicată, lucrurile au ajuns în albia lor când au efectuat cea dintâi tranzacție, cât despre clienți, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi.

„Achitarea prin intermediul portofelului electronic Paynet reprezintă un mod comod de plată pentru persoane, deoarece tot de ce au nevoie clienții noștri e un smartphone cu aplicația instalată și bani în portofelul virtual. În practică acest lucru este mult mai simplu decât în teorie și am reușit să prind firul de la prima tranzacție efectuată”, spune consultanta Golden RoseIMG_20171123_212314

Din moment ce mai multe companii s-au afiliat la Paynet cultura banilor electronici continuă să se dezvolte în Moldova. Oamenii încep mai frecvent să utilizeze portofelul virtual simplificându-și astfel viața.

***

Urmăriți știrile pe site-ul: www.paynet.mdDescarcă aplicația pe iOS sau Android. Alte detalii despre proiectul Paynet puteți urmări AICI.

Taguri: #Paynet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente