(foto) După instalarea noului iOS 11 nu îți vei mai recunoaște telefonul. Cum va arăta inovația

ios11beta
Foto: Photo: macrumors.com

În cateva zile va fi lansat ultimul iPhone împreună cu iOS 11. Toate gadgeturile de la Apple vor putea să își instaleze noul sistem de operare. Ce posibilități inedite oferă acesta aflați din articol.

# Vei avea posibilitatea să personalizezi Centrul de Control

Control Center care deja de mulți ani arată la fel, va putea fi schimbat chiar de tine. Prin accesarea Opțiuni > Centru de Control > Personalizează Centru de Control vei putea adăuga ceea de ce ai nevoie și aranjarea opțiunilor va fi ales de tine.

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com

# Vei avea posibilitatea să iai Notițe mai detaliate

Notițele devin documente în iOS 11. Poți să adaugi grafice, să schimbi fontul și să formatezi checklist-urile utilizând bara cu opțiuni care aparea deasupra keyboard-ului. Vei putea face notițele tale vizibile pentru anumite contacte din telefonul tău.

 

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com

# Vei avea posibilitatea să scanezi poze și documente

Dacă acum avem nevoie de aplicații pentru a scana documente și imagini, iOS 11 ne va pune la dispoziție posibilitatea de a scana din Notițe documentele și pozele. Acestea vor putea fi salvate ca PDF sau exportate spre un alt device.

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com

# Vei avea posibitatea să iai Notițe cu ajutorul desenelor

Poți cu ușurință să inserezi un desen în aplicația Notițe prin apăsarea iconiței din bara cu opțiuni sau apăsând plusul. În noua opțiune vei găsi mai multe pensule, pixuri și culori, la fel poți utiliza riglă pentru a avea un scris mai drept.

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com

# Vei avea posibilitatea să vezi aeroporturile mai detaliat

Dacă mai devreme Apple încerca să îmbunătățească hărțile din exterior, în acest an inovația constă în adăugarea detaliile din interiorul aeroporturilor din jurul globului. Unde se află mâncarea, magazinele sau unele intrări și ieșiri, mapa din iOS 11 te va ajuta să găsești răspunsurile la aceste întrebări.

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com

# Vei avea posibilitatea să utilizezi Siri drept translator 

Pe lângă o voce mai naturală și umană a aplicației Siri, aceasta va vorbi mai multe limbi, precum franceza, spaniola, germana, italiana, chineza. Dacă selectezi această opține, Siri va spune traducerea în voce pentru a ușura orientarea într-o țară străină.

Photo: refinery29.com
Photo: refinery29.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente