Valar Morghulis: Ghicește ce personaje din Game of Thrones vor muri în sezonul 7 și câștigă premii

coming
Foto: HBO

În perioada 12 iulie – 31 august 2017, site-ul de știri pentru tineri #diez, împreună cu foodhouse.md, organizăm un concurs pentru fanii serialului în aceeași atmosferă ca și în serial.

Până la difuzarea primului episod (16 iulie) am creat o listă de vii (sau cel mai probabil vii), iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci cei pe care îi consideră că vor muri pe parcursul sezonului 7.

Fiece utilizator va alege 12 personaje care crede că au cele mai mari șanse să moară.  Selectarea personajelor va fi posibilăpână pe 20 august 2017 ora 21:00, iar câștigătorul va fi desemnat la 31 august 2017. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial, va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1,000 lei.

În 2016, un utilizator a reușit să ghicească 10/10 personaje care vor muri, vedeți aici povestea lui. 

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

gameof

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Margaery Tyrell.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente