Librăria Bestseller anunță încă o săptămână de Reduceri de 70 % la peste 1000 de titluri

unnamed
Foto: Bestseller

Librăria Bestseller anunță prelungirea campaniei de lichidări de stoc cu Reduceri de până la 70% la toate cărțile. Promoția va avea loc în perioada 3-8 iulie 2017. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Cele mai vândute cărți ale momentului au în perioada promoției până la 70% Reducere: „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, roman premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a și romanul „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, iar ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija poate fi cumpărată cu o Reducere de 60%. Trilogia „Amintiri din viitor” de Andreea Russo va avea în această săptămână prețul special de doar 299 lei.

Pasionații de literatură se vor putea bucura de reduceri de 70% la peste 1000 de titluri de carte din diverse domenii: literatură universală și română, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, business și investiții.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Citește o mie de cărți și cuvintele tale vor curge precum un râu.” — Lisa See

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente