Clubul Oratorilor lansează un program de instruire în oratorie. Ai oportunitatea să înveți de la traineri internațional

W7WDKWMG0I
Foto: Kane Reinholdtsen

Clubul Oratorilor lansează în luna iulie un program de instruire în oratorie. Începând cu data de 4, în fiecare marți şi joi ești invitat să participi la cel mai solicitat program al clubului, fiind unicul de acest gen în Moldova.

Participanții vor avea parte de traineri de rang internațional, experiență şi posibilitatea de a deveni membro ai Clubului Oratorilor din Moldova. La runda trecută, 100 de tineri s-au înscris, iar dintre aceștia doar 20 au fost selectați.

Clubul Oratorilor a fost fondat în anul 2009 drept grup de iniţiativă. Membrii Clubului Oratorilor organizează și desfășoară ședințe în fiecare săptămână. Pentru a face posibilă organizarea și desfășurarea fiecărei ședințe, membrii își asumă anumite roluri precum e cel de moderator, vorbitor, cronometror, numărător voturi și evaluator. Astfel, la ședințele clubului nu lipsesc niciodată atât discursurile pregătite cât și cele improvizate, nu lipsește nici evaluarea discursurilor și nici observațiile gramaticale.

Pentru înregistrare, trebuie să completați acest formular de înscriere. Următoarea etapă va fi un mic interviu. Termenul limită este 27 iunie.

Taxa de participare este de 400 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente