Cum să vezi Iașiul pe gratis? Cumpără o carte și ai parte de o excursie în România

Iasi-1

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) au grijă organizatorii campaniei „Cunoaște-ți Țara”.

În luna iunie, campania, care a dus anul trecut peste 40 000 de moldoveni în România, propune celor interesați zona de nord a României: Moldova de peste Prut. Ca să mergi până la Iași, beneficiind de cazare, o masă pe zi și transportul tur-retur, îți trebuie o carte, dar nu orice carte, ci „BLOCAȚI ÎN LABIRINT”, prima apariție editorială semnată de George Simion.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, Ziarul Timpul, de la librăriile Cartier, Pro Noi, Librarius, prin Poșta Moldovei, online pe bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori.

Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente