Admission Academy – proiectul care le vine în ajutor tinerilor doritori de a studia peste hotare

15589832_568536090012899_7572740378977530029_n
Foto: Admission Academy

Admission Academy este un blog orientat spre tinerii care planifică să studieze într-o instituție de învățământ superior de peste hotare. Pe lângă articolele postate regulat pe pagina de Facebook a proiectului, Admission Academy le propune cititorilor și consultații individuale, pentru a putea răspunde la întrebările rămase ale acestora.

Vrei să-ți faci studii în străinătate? Nu știi cu ce să începi? Crezi că a rămas puțin timp?
Echipa Admission Academy vine să te ajute. Citește blogul nostru, contactează-ne, și noi te pregătim de studii într-o universitate din orice țară de peste hotare!”, scrie Iaroslav Iasiko, autorul proiectului, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul este gestionat de Uniunea Elevilor din Moldova (UEM) și constă în lucrul cu studenții originari din Moldova care își fac studiile în universități de peste hotare și sunt gata să-și împărtășească experiența acumulată. Astfel, aceștia povestesc echipei Admission Academy despre procesele de admitere în instituțiile în care își fac sau și-au făcut studiile, cât și despre alte detalii care i-ar putea interesa pe elevii din Moldova. Informația este compilată și redactată de autori voluntari, care sunt și membri ai UEM.

În scurt timp, Admission Academy își propune să înceapă activitatea și în calitate de agenție de organizare a dosarelor pentru universitate. Respectiv, pe lângă scrierea articolelor informative, se preconizează și prestarea serviciilor de pregătire individuală a dosarelor doritorilor, consulting etc., proceduri ce vor avea loc contra-plată și prin contact direct cu organizația. Băieții promit însă prețuri mai favorabile decât la agențiile deja existente, grație formatului de lucru bazat pe cooperarea între tineri.

Pentru mai multe detalii puteți urmări pagina de Facebook Admission Academy, unde în momentul de față pot fi găsite articole despre Olanda, Germania, Austria și Rusia. Acestea sunt scrise atât în limba română, cât și în rusă. Blogul propriu-zis îl găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente