Fă-ți o fotografie citind cartea preferată, scrie o mini-recenzie și câștigă un set de cărți. Detalii

collageow

Organizația studenților basarabeni din București au lansat concursul „Tu (de) ce CITEȘTI?” pentru a promova lectura. Aflat la a treia ediție, a devenit o tradiție frumoasă prin care organizația încurajează călătoriile zilnice în lumea cărților, nu doar în sesiune ci oriunde și oricând!

„Omul scrie Cartea, dar Cartea îl face OM! În era internetului, a rețelelor sociale și a tehnologiilor avansate, ne trăim viața în viteză, stres și superficialitate, cititul a devenit pentru noi un obicei uitat”, spun organizatorii.

La concurs sunt invitați să participe toți tinerii de pe ambele maluri ale Prutului. Echipa OSB București îndeamnă tinerii să se lase „pierduți” într-o carte și să împărtășească experiența cu ei. Căci, lectura este o formă de fericire – ultima la care vom renunța. În acest context doritori de a participa trebuie să expedieze o fotografie în care citesc cartea preferată, însoțită de o scurtă recenzie a cărții care v-a impresionat.

Fotografia și recenzia trebuie postate pe pagina de facebook a concursului „Tu (de) ce citești” până pe 25 mai 2017. Trei cele mai creative și ingenioase recenzii și imagini vor fi premiate cu un set de cărți oferite de Editura Litera.

Prin acest concurs echipa OSB București își propune să motiveze tot mai mulți tineri să cunoască plăcerea cititului și a descoperirii unei lumi în care ne putem regăsi. Organizația invită tinerii să colecționeze cât mai multe cărți citite, cât mai mulți „prieteni statornici, profesori și sfetnici”.

osb

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente