Vrei să ai parte de aventură și să cunoști satul Costești? Vino la Village Quest-ul din 21 mai

costestimd2
Foto: moldovenii.md

Activitățile zilei de duminică sunt multe: să ieși la iarbă verde, să achiziționezi ceva nou, să stai pe calculator sau să vizionezi un film de aventură. Cum ar fi să combini toate aceste activități și tot odată să cunoști satul Costești?! Noi îți propunem un concurs mixt de cultură generală și logică, aptitudini fizice, colaborare și exercițiu social. Village Quest în Costești îți oferă oportunitatea de a descoperi partea turistică și istorică a unei noi localități, o cunoaștere altfel decât o simplă călătorie sau traseu zilnic spre școală sau serviciu.

De ce Village Quest?

costestimd

Pentru că vei avea alături de tine, în căutarea spre ceva nou, cei mai tari prieteni!  Doza ta de adrenalină va fi asigurată garantat.

Ca joc propiu-zis, este alcătuit din 24 de sarcini, care fiind rezolvate dezvăluie anumite locuri din Costești. Sarcinile sunt formate pe baza unor povestiri, provocări și codificări. Pentru a ajunge la punctele de pe traseu, participanții trebuie să rezolve corect indiciile, doar așa pot avansa la urmatoarea sarcină.

Cum participi?

Participarea este gratis, fie că participi ca voluntar sau participant. Pentru participare trebuie  să completezi  formularul https://goo.gl/ujUzep  până pe 19 mai.

Ești așteptat la 21 mai, ora 9:30, Casa de Cultură din Costești, unde împreună cu cele 10 echipe vei porni în marea aventură.

Pentru mai multe detalii accesați:  https://goo.gl/sp0B4X

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente