(foto) O tânără din Moldova a pictat portretul renumitului actor Gerard Butler

collagelalala

Valeria Duca este o tânără pictoriță din Moldova, studentă la Arte în Marea Britanie, care a realizat un portret pentru renumitul actor Gerard Butler.

Tânăra a publicat o postare pe pagina sa de Facebook unde scrie că acum Gerard și câinele său de companie Pepe sunt fericiți având portretul. De asemenea, din mărturisirile tinerei, ea a ajuns să-i facă un portret datorită unei cunoștințe comune. Mai jos vă invităm să admirați rezultatul muncii sale:

gerard butlerr

Valeria Duca și-a început cariera la o vârstă fragedă. Prima ei expoziție a avut loc la vârsta de 12 ani în Chișinău și a fost apreciată pentru o lucrările sale abstracte și pentru paleta de culori folosită. Ea are o pagină personală unde își actualizează informațiile privind cariera sa.

Menționăm că lucrări de-ale Valeriei se găsesc în colecțiile publice ale Muzeului de Istorie și Arheologie din Moldova, Muzeului de Artă Vizuală din Galati, Muzeului de Artă Vestică și de Est din Odessa, Ucraina, Muzeul Satului, București, România Și Muzeul folcloric, Palatul Parlamentului, București, România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente