Atenționare pentru cei care călătoresc în România! Traficul rutier este închis între Huși și vama Albița

trafic_iarna
Foto: husi.info

Presa din România anunță că traficul rutier este închis între orașele Piatra Neamț și Roman, județul Neamț, dar și între Huși (județul Vaslui) și Punctul de Trecere a Frontierei Albița, din cauza lipsei de vizibilitate cauzate de viscol și de ninsoarea abundentă, informează Agerpres.

Traficul rutier este închis între orașele Piatra Neamț și Roman, județul Neamț, dar și între Huși (județul Vaslui) și Punctul de Trecere a Frontierei Albița, din cauza lipsei de vizibilitate cauzate de viscol și de ninsoarea abundentă, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Compania a decis ca, începând cu ora 7:00, să închidă traficului rutier sectorul de drum cuprins între km 1+000 și km 45+000, de pe DN 15D, între orașele Piatra Neamț și Roman, județul Neamț.

Tot vineri dimineața, a fost închis și sectorul de drum cuprins între km 30+000 și km 49+000, de pe DN 24B, între orașul Huși (județul Vaslui) și Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

De asemenea, în județele Galați, Vaslui, Bacău și Iași sunt tronsoane de drumuri naționale închise și au fost impuse restricții de tonaj.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente