(video) Orheianca Iuliana Beregoi cucerește publicul rus. S-a calificat în finala Golos.Deti

iulia

Iuliana Beregoi, tânără vloggeriță din Moldova care participă la concursul „Golos. Deti” a reușit să impresioneze la etapa duelurilor și a fost selectată de către Nyusha să meargă mai departe în favoarea celorlalte două concurente. Ulterior, antrenoarea a ales ca Iuliana să se califice în finala competiției alături de încă o concurentă.

Dacă la audițiile pe nevăzute, tânăra a interpretat piesa lui Adele, „Skyfall”, în etapa duelurilor, Iuliana alături de celelalte două concurente din echipa lui Nyusha au cântat „Я не отступлю” din repertoriul interpretei Bianka.

Iuliana a reușit să demonstreze capacitățile sale vocale și a convins antrenorul să o promoveze în finală.

Finala concursului va avea loc, în direct, pe 28 aprilie, 2017.

Iuliana Beregoi a devenit cunoscută în țară, dar și în România, datorită canalului său de YouTube, unde are peste 200.000 abonați. De asemenea, 100.000 persoane o urmăresc pe Instagram și aproape 100.000 aprecieri are pe pagina de Facebook.

Iuliana este eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO” în care își desfășoară orele de canto, dans și arta teatrală, iar în curând va lansa cea de-a doua piesă proprie în colaborare cu Mixton Music România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente