Arina Gamretskaia a cucerit titlul de campioană în turneul de tenis ITF / TE Development Championships

collage
Foto: ftm.md/ colaj: diez.md

După o evoluție de succes în cadrul primului turneu ITF / TE Development Championships, unde Arina Gamretskaia a ocupat locul trei la proba de simplu și a câștigat proba de dublu, sportiva noastră a înregistrat un rezultat și mai impesionant la al doilea turneu. Jucătoarea de tenis din Moldova, discipolă a Școlii Sportive Specializate de Tenis, a cucerit titlul de campioană la proba de simplu.

În etapa finală a competiției, Arina Gamretskaia s-a impus în fața reprezentantei Turciei, Ozlem Uslu, cu scorul de 7:5 6:3. Acest rezultat excelent garantează faptul că Arina va face parte din echipa internațională ITF / Tennis Europe 14&Under Touring Team, care în iulie-august va participa la o serie de turnee prestigioase în Europa.

Menționăm că, pe lângă Arina Gamretskaia, turneul ITF / Tennis Europe Development Championships a fost câștigat doar de o singură jucătoare de tenis din Moldova – Vitalia Stamat.

În componența echipei naționale a Moldovei U14, care a evoluat în cadrul ITF / Tennis Europe Development Championships, cu excepția Arinei Gamretskaia sunt: Cristina Sosnovschi (locul 9 la primul turneu și locul 12 – la al doilea), Bogdan Boclincă (locul 17 la primul turneu, locul 10 – la al doilea) și Maxim Cazac (locul 18 la primul și al doilea turneu). Echipa a fost condusă de Andrei Andreev, coordonator național U14.

 

Photo Credit: ftm.md
Photo Credit: ftm.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente