Facebook Messenger primeşte noi butoane de reacție, printre care se regăseşte şi „dislike”

facebook_user

Butoanele de reacţie de pe Facebook au avut un succes mare în ultimul an, iar compania încearcă acum să extindă suportul pentru acestea şi în alte componente ale reţelei de socializare. Primul alt serviciu care va primi reacţii pare să fie Messenger, cu posibilitatea de a afişa un emoji care să exprime părerea utilizatorului despre fiecare linie de mesaj în parte. Acestea sunt diferite faţă de cele folosite pe Facebook, integrând până şi un buton „dislike”, pe care nu l-am mai văzut până acum, scrie go4it.ro.

Momentan doar o mică parte dintre utilizatorii de Messenger au primit acces la noile butoane de reacţie, însă cu siguranţă în săptămânile şi lunile viitoare, acestea vor fi disponibile pe mai multe conturi. Imaginile care prezintă această funcționalitate includ un nou buton cu simbolul pentru pictograme emoji lângă mesajul din căsuţa de chat, cu 7 butoane de reacţie. Acestea par să fie extrase direct din lista de emoji din Facebook, fiind distincte în design de reacţiile de pe Facebook.

sad

Reacţiile posibile în acest moment par să fie „love”, „lauch”, „wow”, „cry”, „angry”, „thumbs up” şi „thumbs down”. Facebook consideră că acestea sunt de ajuns pentru a descrie cât mai multe stări de spirit, cele două din urmă putând fi considerate Like şi Dislike. Includerea ultimului buton în lista de reacții pare să fie cea mai curioasă, întrucât Mark Zuckerberg a declarat de mai multe ori că Facebook nu va implementa un astfel de buton. Fiind vorba însă despre reacții la discuţii private, este posibil ca impactul emoţional asupra utilizatorilor să nu fie atât de mare precum cele din postările publice de pe rețeaua de socializare.

Conform TechCrunch, reprezentanţii spun că aceste butoane vor oferi noi moduri de interacţiune, în special în discuţii cu mai mulţi interlocutori, fiind mult mai simplu să faci un sondaj de opinie între prieteni pe baza unui subiect cu ajutorul reacţiilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente