(video) Martie: Iată ce filme poți vedea în cinematografele Patria în această lună

kong-2
Foto: Kong: Insula craniilor

Prima luna de primăvară vine cu o ofertă cinematografică de la Patria este destul de vastă. În martie vom avea parte de câteva animații, filme de acțiuni, drame și fantasy. Peliculele cu mare potențial la public pretind a fi Logan, Frumoasa şi Bestia şi Kong: Skull Island. Iată mai jos recomandările noastre:

2 martie: Sing / Hai să cântăm!

Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Actori: Tori Kelly, Matthew McConaughey, Nick Kroll, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, Taron Egerton
Gen film: Animaţie, Comedie, Dramă, Familie, Muzical
Durata: 110 minute
IMDb rating:7.3

Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Confruntat cu distrugerea ambiţiei sale de-o viaţă, realizează că mai are o singură şansă de a face să strălucească din nou preţioasa lui comoară – punerea în scenă a celei mai grozave competiţii muzicale din câte au fost vreodată.

În finală merg cinci concurenţi: un şoarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al cărui discurs este la fel de isteţ precum trucurile sale, o adolescentă elefant timidă, cu o voce minunată, dar cu trac (Tori Kelly), mama epuizată a 25 de purceluşi (Reese Witherspoon), care visa în adolescenţă la o carieră muzicală, o gorilă, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic să se lase în urmă moştenirea necinstită a familiei şi un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care visează la o carieră solo după ce a fost dată afară de colegii de trupă şi părăsită de arogantul său partener.

Toţi răspund anunţului făcut de Buster cu speranţa că vor avea şansa de a-şi schimba viaţa.

2 martie: Logan

Regia: James Mangold
Actori: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen
Gen film: Acţiune, Dramă, SF
Durata: 137 minute

În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav și aflat într-o ascunzătoare aflată la granița mexicană. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de urmările faptelor sale iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

8 martie: T2 Trainspotting

Regia: Danny Boyle
Actori: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle
Gen film: Dramă
Durata: 117 minute
IMDb rating: 7.8

La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie.

Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

T2 Trainspotting oferă şansa regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, să se reîntâlnească cu distribuţia filmului iniţial, din 1996. John Hodge revine ca scenarist, inspirându-se din romanele lui Irvine Welsh, Porno şi Trainspotting.

9 martie: Kong: Skull Island / Kong: Insula Craniilor

Regia: Jordan Vogt-Roberts
Actori: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Corey Hawkins, Brie Larson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic

În acţiunea SF „Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

16 martie: Beauty and the Beast / Frumoasa şi Bestia

Regia: Bill Condon
Actori: Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens
Gen film: Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste
Durata: 123 de minute

Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

23 martie: Life / Viață, primele semne

Regia: Daniel Espinosa
Actori: Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal
Gen film: SF

În Life, o echipă de șase astronauți aflați pe Stația Spațială Internațională are misiunea de a studia o probă de pe Marte care putea fi prima dovadă că exista viața inteligentă. Doar că această mostră dovedește că e mai inteligentă decât se aștepta echipajul.

23 martie: Power Rangers 2017

Regia: Dean Israelite
Actori: Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Dacre Montgomery, Becky G., Elizabeth Banks
Gen film: Acţiune, SF

Adaptarea serialului Power Rangers promite o cu totul nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni dotați cu unice puteri supranaturale, pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.

23 martie: The Boss Baby / The Boss Baby: Cine-i şef acasă?

Regia: Tom McGrath
Actori: Kevin Spacey, Alec Baldwin
Gen film: Comedie

Un copil în costum și cu servietă face echipă cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co.

30 martie: Ghost in the Shell

Regia: Rupert Sanders
Actori: Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt
Gen film: Acţiune, Dramă, SF

Ghost in the Shell o are în centru pe Kusanagi, membră al unei echipe de securitate specializate în infracțiunile ce țin de inteligența artificială. Misiunea ei este aceea de a vâna un misterios hacker.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente