(video) Ghimpu, despre glodul din Chișinău: „ Îl avem din 28 iunie 1940, dacă nu chiar din 1812”

Mihai Ghimpu
Foto: Photo Credit: Privesc.eu

Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal, a declarat în cadrul emisiunii „Important”, moderată de jurnalistul Gheorghe Gonța, că glodul de pe străzile din Chișinău îl avem din 28 iunie 1940, dacă nu chiar din 1812.

„Noi acest glod pe care l-a adus primarul general îl avem din 28 iunie 1940, dacă nu chiar din 1812”, spune Ghimpu. Acesta mai spune că „nenorocirea” asta a fost adusă „dacă nu întrerupeau cursul normal, natural în 40, am fi avut noi astăzi aceste drumuri, acest noroi, acest glod?, asta e problema” a declarat Ghimpu.

Totodată, liderul PL a spus că ploile și glodul sunt consecințele naturii. „Mașina o speli și dacă plouă, a doua zi dimineață ea e murdară, …,căci tot ce se ridică sus e murdar, cade murdar asta este”, explică Ghimpu.

„Noi nu avem străzi ca în Germania, unde nu poți să speli mașina cu anii că drumul e curat și ploaia … noi avem ceea ce ne-o lăsat ca moștenire” își continuă gândul liderul PL, întrebând dacă până la Dorin Chirtoacă erau covoare roșii, eau drumuri bune sau zăpada era albă.

Aici vedeți fragmentul din emisiune:

Amintim că ieri, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă a primit un dar simbolic din partea consilierilor PSRM, care i-au oferit o cupă plină cu glod pentru halul în care arată în această perioadă Chișinăul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente