(foto) Plahotniuc s-a întâlnit cu tinerii democrați. Iată ce sfaturi le-a dat acesta

plahotniuc2

Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a avut o întrevedere neformală cu generația tânără din partid în cadrul căreia au discutat despre viziunile acestora și planurile de viitor. Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Facebook.

plahotniuc3

„Pentru că ziua de azi e deosebită pentru PDM, am ținut s-o marchez întâlnindu-mă cu generația tânără din partid. A fost un dialog neformal, plăcut și dătător de speranță. Am povestit multe despre PDM, am împărtășit experiențe din politică și din viață, am făcut planuri de viitor.Le-am spus colegilor mei mai tineri că PDM e puternic pentru că are spirit de echipă, pentru că a știut să atragă oameni dedicați și valoroși”, a menționat președintele PDM.

plahotniuc4

Totodată, Plahotniuc le-a urat succes tinerilor și i-a încurajat să se implice cât mai activ în viața politică și socială. Acesta s-a arătat încrezător că printre acești tineri se află la sigur viitori deputați, primari, miniștri. „Plus, cine știe, poate chiar un viitor premier sau președinte. Succes, tineri democrați, viitorul vă aparține!”, a conchis sursa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente