Vitali Cipileaga, la o nouă lansare! Citește un fragment din primul roman „În umbra pașilor tăi”

unnamed

La 23 decembrie, iubitorii de literatură sunt invitați la lansarea romanului „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, apărut la Editura Bestseller. Evenimentul va avea loc în sala Courtyard a hotelului Codru cu începere de la ora 17:00. Participanții la eveniment vor avea parte de o seară în care literatura, muzica și teatrul vor fi un tot întreg.

„Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.”

 

unnamed-1

 

Vitali Cipileaga este fondatorul „De vorbă cu Tine”, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

Fragment din romanul „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga:

The flights have been cancelled. Theo privea descumpănit unul dintre panourile de informare ale aeroportului Heathrow, înțelegând că sunt șanse minime să mai urce în avionul cu destinația București. Vremea se înrăutățise brusc, plouase infernal noaptea întreagă și toate zborurile fuseseră anulate. Sute de oameni alergau în toate părțile prin labirintul acestui aeroport descumpăniți, epuizați și agitați. Câțiva angajați de la biroul de informații încercau cu disperare să explice unor clienți nemulțumiți că vina nu le aparține și că cel mai probabil zborurile vor fi reluate a doua zi. Theo nu mai voia să stea la Londra nici câteva ore. Orașul ăsta îi ploua peste rănile dezvelite. Avea impresia că până și rațiunea îl durea sub presiunea norilor plumburii ai Londrei. Privea nemișcat pentru a evita orice forțare a propriilor mecanisme defecte.”
 

unnamed-1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente