Marcel Roșca, elevul lui Horia Brenciu, emoții imense pe scenă. În prima Gală LIVE, din sezonul VI de la "X Factor", tânărul moldovean a cântat melodia interpretată de Delia feat. Kaira - Pe aripi de vânt.

Marcel Roşca are o misiune grea în această seară. Horia Brenciu a ştiut cum să îl antreneze, şi are de urmat un sfat sfânt: “Trebuie să fii soft, sexy cool şi low pe piesa asta”.

Extrem de energic, aşa cum îl ştim, mentorul sau i-a oferit clipe de neuitat, în timpul repetiţiilor, ca un tătic grijuliu. “Horia m-a dat cu capul de podea”, mărturiseşte Marcel, amuzat. Fireşte, a fost o glumă. “Astăzi i-am dat cu mătura după spate”, povestește juratul, amuzat de întreaga situație. „Ăsta e anul meu, să merg până la capăt să câştig X Factor”.

Delia: “Horia, felicitări pentru alegerea muzicală. Atât de bine i-a venit piesa asta. Zici că a fost scrisă pentru tine. Bravo! Mi-a plăcut mult!

“Marcel Roşca nu mi-ai plăcut deloc. Ai fost senzaţional! A fost cea mai bună apariţie a ta de la X Factor. Vreau să îmi cer iertare pentru bătăile pe care ţi le-am aplicat. Dacă vei trece în etapa superioară, bătăile se vor înmulţi”, glumeşte mentorul său.