(video) Olga Verbițchi și Marcel Roșca impresionează din nou la X Factor! Ambii s-au calificat în Galele LIVE

collage

Dacă la Vocea României, singurul reprezentant al Moldovei este Ștefan Roșcovan, la X Factor România doi basarabeni s-au calificat în Galele LIVE. Iată prestațiile cu care au impresionat.

Olga Verbițchi face parte din echipa lui Carla’s Dreams și a interpretat piesa Siei – Chandelier. Momentul a reușit să-i emoționeze pe jurați, Horia Brenciu aplaudând-o în picioare la finalul interpretării.

Marcel Roșca face parte din echipa lui Horia Brenciu. „Pentru că vreau performanță şi vreau să ating nişte piese pe care nu le-am auzit la „X Factor” niciodată, pentru că am încredere în cel pe care îl voi lua în ecchipa, în galele finale voi merge mai departe cu un tip senzaţional. Merg mai departe cu Marcel Roşca”, a fost decizia lui Horia Brenciu.

La ediția din 2 decembrie, fiecare mentor a avut de ales doi din patru concurenți. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams au avut nevoie să-şi asculte toţi cei patru concurenţi pentru a putea lua deciziile, în timp ce Delia și Horia Brenciu au fost foarte hotărâți și au ales imediat. Celor opt concurenţi aleși după dueluri li se va alătura în galele live încă unul votat de public de la începutul concursului până acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente