„Geam Session”- expoziția fotografică care redă orașul Chișinău prin geamurile sale

geam-foto

Pe 3 decembrie, în localul Propaganda Cafe, va avea loc prezentarea unei expoziții fotografice cu tematică urbană – „Farmecul aparte al orașului Chișinău redat prin geamurile sale”.

Expoziția dată este rezultatul unui an de muncă al fotografului Ramin Mazur și a autoarei proiectului Djein Vacari.

unnamed

Ramin Mazur este un tânăr fotograf din Republica Moldova ce abordează stilul documentar.A absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova (USM). În 2013, a câștigat Bursa Fundației Magnum pentru Drepturile Omului și Fotografie ce i-a oferit ocazia să studieze la New York University Tisch School of the Arts.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-toolRamin a fost premiat la numeroase concursuri naționale și internaționale, lucrările sale au fost expuse în România, Lituania, China, Polonia, Marea Britanie, Turcia, etc.

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să admire fotografiile expuse, să facă schimb de idei și convingeri vizavi de arta urbană, fotografie și, bineînțeles, specificului orașului nostru. La atmosfera caldă va contribui și delectarea cu un pahar de vin bun, oferit de către vinăria Minis Terrios, precum și muzica live, în interpretarea unui duo la chitară de excepție – Andrei Moroz și Veaceslav Dimitriu.

Intrarea este liberă.
Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente