(video) Delectează-ți auzul cu sesiunea LIVE de la Must Music a trupei The Wax Road

the-wax-road-live

O săptămână a mai rămas până la Concertul de lansare a Albumului de Debut, dar pentru cei foarte nerăbdători, The Wax Road, au lansat astăzi Sesiunea Live integrală de la Must Music – studioul unde băieții și-au înregistrat piesele.

Aici, pe lângă deja cunoscuta „Midnight Girl”, veți auzi în varianta live alte 2 piese, „Fuzzy Air” și „Do The Same”. Astfel să rămâneți fără dubii și să vă asigurat că faceți rost de bilete la Concertul de lansare a Albumului „Rambler In The Dark”.

 

 

Acesta va avea loc la Chișinău pe 3 decembrie, ora 21:00 în clubul The Albion Territory. În deschiderea evenimentului va evolua trupa Sillage, iar biletele pot fi procurate atât pe iTicket, cât și în librăria Bestseller, magazinul Eclair și clubul The Albion Territory.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de Facebook a acestuia.

***

the-wax-road-albionThe Wax Road – tânăra trupă din Republica Moldova, fondată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice & Lead guitar) și Victor Ceban (Drums). Băieților li se alătură mai apoi și Ion Tiuticov (Rhythm guitar), toți trei fiind elevi ai aceleiași școli de muzică. Într-un final, formația se conturează pe 1 decembrie 2013 când Cristi Budac (Bass guitar) acceptă să facă parte din trupă.

În primăvara anului 2014, The Wax Road evoluează la festivalul „Drum Day Ungheni”, organizat de Iaroslav Cojocaru și toboşarul Pezza Boutnari. Impresionat de prestaţia formaţiei, în vara aceluiași an, Iaroslav Cojocaru se hotărăște să conlucreze şi să susţină trupa, devenind cel care se ocupă de managementul și promovarea formaţie.

În anii de existență, pe lângă promovarea intensă și lansarea diferitor proiecte, a câtorva single-uri, și a unui video clipuri au susținut și o mulțime de concerte. Printre acestea se numără, la nivel național festivalul „PRUT Fest” (evoluând pe o scenă cu Alternosfera și Subcarpați), „Startup Grind Party” (împreună cu AmberTraps), un șir de evenimante organizate de Cool Radio și Pot Music. Iar la nivel internațional evoluează la cea de-a 10-a ediție a festivalului „Rock’n Iași”, la festivalul „Zilele Nordului” și la „Drum Day Hamburg” în Germania.

Pe lângă concerte și festivaluri, participă la concursul internațional „GBOB” – cea mai mare bătălie a trupelor – fiind unii dintre cei 10 semifinaliști ai României și urmând să meargă pe 10 decembrie 2016 în Finala României la Brașov.

„Un sound clasic dar cu aromă proaspătă”, astfel caracterizează băieții din The Wax Road albumul de debut, care urmează să fie lansat pe 1 Decembrie 2016. Albumul intitulat „Rambler In The Dark” va conține 10 piese, în stil Blues-Rock, Hard-Rock și Rock’n Roll, iar totul devine clar cînd vorbim despre tendințe. Sunt pasionați de muzica anilor ’60-’70, influuențele de bază fiind trupele legendare ca Led Zeppelin, Jimi Hendrix Experience, Pink Floyd, Guns’n Roses și alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente