(video) Igor Dodon promite că va fi președintele tuturor. „A fost o campanie electorală dură, dar bună”

Igor Dodon
Foto: Privesc.eu

Socialistul Igor Dodon a declarat într-o conferinţă de presă după miezul nopţii că înţelege responsabilitatea ce îi revine în calitatea de şef al statului şi înţelege că nu va fi simplu. „Promit că voi fi preşedintele tuturor. Al celor de dreapta şi de stânga, al celor care vor în Uniunea Europeană, şi în Rusia”, a spus Igor Dodon, transmite IPN.

Acesta s-a adresat contracandidatei sale, Maia Sandu, şi a felicit-o pentru „un rezultat foarte bun” şi „o campanie electorală dură, dar bunăˮ. Politicianul a făcut apel la calm, spunând că „nu este nevoie de ură în societate”. „Stimaţi concetăţeni care aţi votat pentru Maia Sandu, o să iau în calcul toate dorinţele voastre şi o să ascult pe fiecare, dar haideţi să liniştim spiritele. Să recunoaştem că diferenţa este destul de mare. Sunt gata chiar mâine să avem o discuţie cum să procedăm mai departe, dar nu trebuie societatea divizată. Nu ne trebuie moldovenilor acest lucru”, a spus liderul PSRM.

Igor Dodon a venit cu un mesaj şi către cei din diasporă, menţionând că le respectă votul. Le-a promis că va fi şi preşedintele lor, că va ţine cont de problemele cu care se confruntă moldovenii din diasporă, şi cei care l-au votat, şi cei care nu l-au votat.

Igor Dodon a transmis acelaşi mesaj şi în limba rusă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente