Media Show Grup vă invită la cel mai impresionant spectacol de magie pentru copii –„Focus Pocus”, semnat de cel mai talentat magician din România – Magicianul Robert Tudor.

Pe 26 noiembrie, începând cu ora 16:00, în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, vor putea fi văzute cele mai incredibile trucuri, aparitii, disparitii, transformari și chiar levitatii. Spectacolul de magie interactiv este sigurul spectacol educativ de magie pentru copii, în care cei mici se vor bucura de numere de magie interactive și de multe, multe alte surprize! Este un spectacol care trezește curiozitatea copiilor și părinților deopotrivă și îi face nu doar să zâmbească ba chiar să râdă în hohote. O oră plină de veselie și energie bună molipsitoare!

După ce a ajuns în finala show-ului Românii au Talent și a cucerit publicul din toată România, după ce a bucurat copii și părinți din Danemarca, Suedia, Anglia si a adus zâmbete pe chipurile a peste 50.000 de oameni, Magicianul Robert Tudor vine pentru prima dată în Chișinău. Este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri, iar spectacolele de magie pe care le sustine sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație și iluzionism cât si pe predicții de mentalist.

Robert Tudor spune : “Avem nevoie de magie în viața noastră, iar ceea ce fac eu în spectacole, pe lângă numerele de magie, este să aduc zâmbete și să pun culoare în prezentarea numerelor de magie. Este ceea ce iubesc să fac iar dacă ajungi la un spectacol de-al meu, sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.”

Spectacolul de magie trebuie să fie distractiv, să te incite, să-ți pui semne de întrebare, să te uimească, să te bucuri – toate astea Magicianul Robert Tudor le poate face prin prezentarea sa unică a numerelor de magie.

Informații și bilete la nr. de telefon 0 788 86 033, online pe iticket.md  și la Casele Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. Pagina de facebook o găsiți aici.