(live text, foto) La Shopping MallDova s-a dat startul celei mai fioroase petreceri de Halloween

collagemall

Petrecerile de Halloween continuă în stil mare. La Shopping MallDova sunt așteptați toți cei care sunt entuziasmați de senzații tari la sfârșit de octombrie. Costume, machiaje originale, master classuri de confecționare a accesoriilor, o cabină foto tematică dar și un show spectaculos cu muzică și dans – toate astea le puteți vedea, auzi și simți în următoarele ore. Echipa #diez și-a pregătit costumul și vă va relata în regim LIVE tot ce se întâmplă în această seară la mall!

08:13. Sute de oameni au venit la cea mai tare petrecere de Halloween din oraș, destinată tuturor vârstelor și gusturilor. Invitații s-au remarcat prin costumații înspăimântătoare, originalitate la probele de concurs și energie îngrozitor de pozitivă. Brr… aceasta a fost petrecerea fioroasă de la Shopping MallDova!

multime

multime2

multime3

08:10. După magie, urmează mai multe premii. Cele mai originale costume defilează pe scena petrecerii.

costume2

 

costume3

costume4

07:45. Magia cuprinde mulțimea. Trucuri pentru cei mici, mari, strașnici, frumoși – toate de la Vladimir Gavriliuc, care a venit pe scenă cu trucuri inedite.

magie1

07:40. Concursul continuă. E timpul pentru copiii mai mari de 13 ani să-și etaleze costumele, machiajele și măștile pregătite pentru petrecere.

costume

07:36. Scena a fost invadată de talent. Dansatorii de la studioul de dans „Black & White” încing spiritele la maxim. Da… atmosfera e din ce în ce mai „întunecată”.

balet2

balet4

balet6

07:15. Concursurile continuă pentru cei mai mari, de la 6 la 13 ani. Se acordă premii pentru cele mai frumoase costume, machiaje și măști. Înfricoșătorii, Monștrii din mlaștini și Ucigașii luptă pentru locurile de întâietate!

costum3

costum4

07:11. O mulțime de personaje faimoase s-a adunat la petrecerea de Halloween.

multime1

06:52. Laboratorul X face cele mai tari experimente pe scena de la Shopping MallDova. Cei curajoși îi ajută pe savanți.

lab2

06:35. Alegem acum cine are cea mai originală mască. Personaje populare au urcat pe scenă.

premii2

06:29. Este timpul pentru a decide cine are cel mai interesant și groaznic machiaj de Halloween. Zece candidați se luptă pentru premiu. Câștigă cine dansează cel mai frumos.

premii3

06:26. Premii pentru toți participanții. Câștigătorul este doar unul. Stați puțin, se pare că este egalitate. Au câștigat două vrăjitoare!

premii1

 

06:19. Începe concursul celor mai originale costumații de Halloween. 13 curajoși de până la 6 ani au urcat pe scenă. Mumia, Superman Rău, Spiderman (tot Rău), Pisica Răutăcioasă, Vârcolacul, Superman Bun, Vrăjitoarea, Doctorul de dinți și mulți alții concurează pentru premii.

concurs

 

06:14. Dovleceii sunt în scenă. Nu-i așa că sunt drăguți?

dovleac

 

06:09. Pe scenă au urcat picii de la „Violet Dance Studio”. Deja au reușit să stârnească ropote de aplauze de admirație.

balet1

06:00. A început cel mai fioros spectacol de Halloween de la Shopping MallDova. Veți fi înspăimântați de ce se va întâmpla în următoarele ore!

show3

 

show4

05:59. În câteva secunde show-ul începe. Baletul este gata! Prezentatorii sunt gata! Voi sunteți gata?

show2

 

05:50. „Laboratorul X” este gata de a ieși în scenă și a da startul unui adevărat show științific. Pregătiți-vă de experimente tari!

lab1

05:39. Tot mai multă lume costumată se aduna la cea mai fioroasă petrecere de Halloween la Shopping MallDova! Cu siguranță, în această seară, centrul comercial este inundat de culoare și originalitate. Cei pe care îi vedeți în fotografie, așteaptă începerea show-ului de la ora 18:00!

Acesta va cuprinde:

  • Show-ul științific „Laboratorul X”;
  • Studioul de dans „Black & White”;
  • Studioul de dans „Violet Dance Studio”
  • Vladimir Gavriliuc, iluzionist;
  • Muuulte concursuri și premii.

14915002_1301657376532651_418726647_n

05:26. Grăbiți-vă. Mai este puțin până la începerea spectacolului de la ora 18:00. Aici, pregătirile merg în toi.

show1

cabina3

05:20. Cabina foto e vedeta serii!!! Pălării, măști și tot pachetul de accesorii te așteaptă să le încerci sub lumina reflectoarelor.

cabina1

cabina2

05:16. Alertă! Mireasa bântuită se plimbă în libertate prin mall! Legenda spune că îi va speria pe toți cei care vor veni la petrecerea de astăzi de la Shopping Malldova!

cabina5

05:01. E coadă la cabina foto. Motivul e evident: toată lumea vrea o amintire de la cea mai fioroasă petrece de Halloween.

mall26

mall27

04:50. #diez s-a întâlnit cu Lucifer. Este la parter și este „obsedat” de selfiuri!

mall25

mall29

mall24

mall28

04:20. Cabina Foto. Este pregătită deja și-i așteaptă pe toți cei care vor să imortalizeze costumul de Halloween într-o fotografie specială alături de prieteni. Echipa #diez vă sfătuiește să aveți „grijă”, atmosfera este de-a dreptul „înspăimântătoare”.

mall1

mall4

04:15. Animatorii. Au apărut la parter și circulă peste tot! Sunt animatorii de Halloween: dovlecii însuflețiți, păianjeni gigantici și mumii „îngrozitoare”.

mall5

mall7

mall11

mall13

04:10. Face Art. Etajele 2 și 3 sunt pline de fețe pictate. Vei recunoaște personajele celebre ale desenelor animate sau filmelor horror! Grăbiți-vă, mesele destinate vopsirii pe față sunt deja aglomerate!

mall14

mall16

mall22

mall23

04:05. Atelier de creație pentru copii. Etajul 3 este invadat de creativitate. Cele mai iscusite mâini te ajută să-ți faci propriile accesorii pentru Halloween. Coronițe sau măști faciale. Totul depinde de tine, important este să iei din această experiență distracția.

mall18

mall19

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente