Chișinău Startup Week – Workshop despre cum să construiești campanii pe rețelele sociale

digitalgrowth-ca
Foto: digitalgrowth.ca

Startup Week aduce împreună antreprenorii, liderii locali și pontețialii parteneri pentru a produce un moment de avânt și a oferi participanților acces la o fuziune extraordinară de experiențe, cunoștințe, exemple și modele de impact. „Înainte să scrii cod : Strategii digitale de creștere folosind rețelele sociale”, așa este intitulat unul din workshopurile care vor avea loc pe 11 noiembrie de la 11:00 până la 14:00.

Ce au în comun majoritatea startup-urilor în spațiul Est European? Un nivel tehnic excelent al contribuabililor, dar și un nivel inferior de cunoștințe în gestionarea afacerilor și marketing, pentru a reuși să ridice afacerea de la pământ. În acest workshop veți învăța să construiți campanii pe rețelele sociale (FB, Twitter, LinkedIn) în așa fel încât să țintiți publicul potrivit și să efectuați un nivel minim de testare A/B. Speakerii vor crea împreună cu participanții câteva companii în cadrul workshopului pentru a face schimb de cunoștinte, pe care aceștia le-au acumulat pe parcursul dezvoltării afacerii Pentalog și People Centric, folosind soluții digitale.

Cine sunt speakerii?

2

Ciprian Ailenei – People Centric, Specialist Marketing Digital. Fiind la Bucuresti, Ciprian este la moment responsabil de conducerea creșterii globale a SkillValue (în trecut cunoscut sub numele „People Centric”), prin soluții digitale de marketing. Pe parcursul ultimilor 7 ani, a lucrat atât de partea agenției cât și de partea clienților, livrând proiecte digitale de categorie înaltă. Expertiza sa în strategii digitale, creșterea startup-urilor, aplicații mobile, SaaS și marketing este asigurată de experiența sa internaționala de lucru atât pentru corporații de top, cât și pentru startup-uri la început de drum.

 

3

 

Marius Istrate – Director General, People Centric. Marius Istrate este un fost dezvoltator, manager de produs si manager de conturi in cadrul Pentalog. La moment este Directorul General a SkillValue, care este o ramura a Pentalogului care se ocupa de recrutare si evaluarea de calificare in IT. Impreuna cu echipa lui au fost implicati anii trecuti in organizarea mai multor hackatoane atat online cat si offline pe o gama mare de subiecte.

 

Nu uita să te înregistrezi aici pentru a putea participa la eveniment. Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Chișinău Startup Week este organizat de către Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, IBM, Pentalog, hub:raum Krakow. Evenimentul va fi găzduit de iHUB, Dreamups Innovation Campus, Generator Hub, Artico și Centrul de Informare și Acces.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente