10 evenimente la care puteți să mergeți sâmbătă, 29 octombrie

rc22ruodsj

O nouă zi de sâmbătă plină de evenimente interesante. Echipa #diez vă face alegerea mai ușoară și vă recomandă zece evenimente la care ați putea merge.

#1. Rubik’s Offline

Un nou offline Rubik va avea loc sâmbătă 29 octombrie, de la 13:00 la MallDova – etajul 4 „Food Court”. Toți cei interesați sunt bine veniți. Vedeți detalii pe Facebook.

 

#2. Câinii cu colaci în coadă la JUMBO

Eroii din spectacolul „CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ” vor poposi sâmbătă, 29 octombrie 2016, la Centrul Comercial „JUMBO”, bulevardul Decebal 23, etajul 4, începând cu ora 13:00, spre bucuria tuturor copiilor și părinților!
Spectacolul este în limba română şi se va juca gratuit! Aflați detalii aici.

 

#3. Free Book Club: Back the Way You Went by Anne Carson

Dacă îți place literatura și vrei să-ți îmbunătățești limba engleză, vino la Book Club cu Will Dickson. Atelierul se petrece la American Language Center începând cu ora 12:00. Vezi detalii aici.

 

#4. Program de instruire în arta oratorică și dezvoltare personală

Dacă tu ești un tânăr activ și ai tendința să-ți îmbunătățești abilitățile ce țin de multilateralitatea ta, atunci Cursul de Instruire în Arta Oratorică și Dezvoltare Personală este pentru tine. Clubul Oratorilor îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta și îmbunătăți abilitățile oratorice și de a-ți căpăta cunoștințe/informații despre aspecte ale dezvoltării personalității. Training-urile se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică începând cu 29 octombrie la 12:00, la filiala centrală a Bibliotecii B.P. Hașdeu, de pe strada Ștefan cel Mare 148. Află aici detalii.

 

#5. FotoQuest

Participă la unul dintre cele mai tari proiecte marca #CMTC! Ești un tânăr activ și pasionat de fotografie ? Participă la FotoQuest- „Access the city and capture new places”! Proiectul reprezintă un CityQuest combinat cu arta fotografică și îți oferă șansa perfectă de a interacționa cu oameni noi și de a pune în valoare istețimea sau talentul fotografic. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani, sunt așteptați la 29 octombrie, ora 12 :00, în fața Liceului Teoretic „Gh Asachi”. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

 

#6. Închiderea Sezonului Street Workout 2016

În sectorul Sculeanca, în parcul La Izvor, pe terenul de Street Workout (OMactive zone), va avea loc un eveniment tradițional, care deja se desfășoară al 3 an consecutiv: „ÎNCHIDEREA SEZONULUI CALD LA STREET WORKOUT 2016”. Se planifică o adevărată sărbătoare a puterii și frumuseții. La acest eveniment se vor întâlni ce mai puternici și rezistenți băieți și fete din diferite orașe, care vor arăta puterea și profesionalismul Street Workoutului și Street Liftingului. Urmărește evenimentul pe Facebook.

 

 

#7. Hell Run

HellRun este unica cursă oficială nocturnă ce are loc în Republica Moldova, care vizează Ziua tuturor Sfinților. Distanţa – 4 km. Competiția va avea loc pe 29 octombrie 2016. Orice sportiv, fie amator sau profesionist cât și părinți cu copii au posibilitatea să participe la acest eveniment. Vă așteptăm pe toţi la cursa HellRun 2016. 

 

#8. UITe Mafia Club : C (Black Survivor Edition)!

 

O nouă ședință UITe Mafia Club are loc la Baker Street. Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Se joacă după reguli profesioniste, dar ne orientăm la persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Află detalii pe Facebook.

 

#9. Pedalăm împreună! #MasaCritică Chișinău

Ideea e să pedalăm voios împreună, ca să arătăm că suntem mulți/multe și că vrem infrastructură adecvată pedalării sigure și mai multă responsabilitate de la autorități/participanții în trafic. De asta ne adunăm în ultima sâmbătă a lunii, pe la 12; 45 ca să începem pedalatul la UNU. Astfel ne-am putea plimba împreună cel puțin o oră sau cât vrem noi, să se vadă că facem parte din trafic și vrem respect. Află detalii pe Facebook.

 

#10. Spectacolul „Made in Moldova” – de Constantin Cheianu

Teatrul Satiricus Ion Luca Caragiale, va invită în fața adevărului, un spectacol despre noi. Voi nu vedeți încotro ne ducem? Spectacolul are loc de la ora 18:00. Aflați detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente