(video) „Angajăm Președinte” – primul spot în cadrul campaniei de mobilizare pentru participarea la alegeri

presedinte

Promo-LEX a lansat primul spot video în cadrul campaniei de mobilizare a cetățenilor pentru participarea la alegerile Președintelui din 30 octombrie 2016.

„Angajăm Președinte” este sloganul campaniei „Ieși la Vot” implementată de Promo-LEX pentru a contribui la antrenarea alegătorilor în procesul electoral și promovarea unui vot informat și conștient în rândul cetățenilor. Grupul țintă al campaniei ”Ieși la Vot” sunt cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, în special tinerii.

Vă reamintim că, în cadrul campaniei „Ieși la Vot” din acest an, Promo-LEX desfășoară mai multe activități de informare a cetățenilor pentru a contribui la mobilizarea apolitică a alegătorilor.

Spotul este realizat în cadrul Programului “Democrație, Transparență și Responsabilitate”, implementat de Asociația Promo-LEX cu sprijinul poporului American, prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate în spot aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al USAID și Guvernului SUA.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente