Madoxx ar fi elementul cheie în divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

1447907199780_maddox-jolie-pitt-2

Mărturia lui Madoxx Jolie-Pitt, fiul cel mare al fostului cuplu Angelina Jolie și Brad Pitt, este fundamentală în soluționarea definitivă a custodiei celor șase copii ai celebrilor actori. Angelina îl acuză pe Brad că îl maltratează fizic și verbal pe băiat, relatează Agerpres.

După primele ciocniri pe câmpul de luptă legal dintre cei doi actori a sosit momentul și primului armistițiu provizoriu: până la 20 octombrie, custodia celor șase copii ai cuplului îi va reveni Angelinei, care s-a retras în noua lor casă din Malibu; Pitt va putea să-i viziteze în prezența unui psiholog, care va evalua situația. Actorul va trebui în paralel să se supună unor teste anti-alcool și anti-droguri.

jolie-maddox-pitt-27apr15-04Brad Pitt face obiectul unei anchete federale cu privire la o presupusă violență fizică și verbală asupra lui Maddox, fiul lor cel mare. Pentru ca ancheta să avanseze, Jolie trebuie la rândul ei să coopereze. Problema este de a afla acum dacă Brad Pitt l-a lovit într-adevăr pe Maddox în timpul zborului cu avionul privat al familiei.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, băiatul s-ar fi interpus într-o ceartă între părinții săi; alte surse asigură că „a fost un dezacord normal între un părinte și fiul său adolescent. Orice informație privind un comportament neadecvat este exagerată sau falsă”. Astfel, băiatul originar din Cambodgia și singurul care s-a născut înainte de crearea cuplului „Brangelina” a devenit, potrivit ABC, epicentrul cutremurului mediatic și familial.

Maddox a fost adoptat în 2002 de Jolie când era căsătorită cu Billy Bob Thorton. De fapt, doar Angelina a semnat hârtiile de adopție. Actrița a sugerat că lipsa de interes a lui Billy Bob de a lărgi familia a obligat-o să divorțeze. Doi ani mai târziu ea anunța public legătura sa cu Brad Pitt și decizia actorului de a-l adopta legal pe Maddox. Acest lucru a coincis cu venirea lui Pax din Vietnam. Zahara a fost adoptată în 2005, iar câteva luni mai târziu, copiii au fost înregistrați cu ambele nume, Jolie-Pitt în această ordine.

Copiii biologici au venit pe lume mai târziu: Shiloh s-a născut în 2006, iar gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline, în iulie 2008. Maddox s-a comportat mereu ca fratele mai mare. Este obișnuit să vină la premierele filmelor părinților săi și i-a stat alături Angelinei la filmările producției „First they killed my father”, al patrulea film al mamei sale ca regizoare. Turnat în Cambodgia, este vorba de o poveste văzută prin ochii unui copil. Lipsa de interes a lui Brad față de filmul ei a stârnit furia Angelinei.

Acum, refugiată provizoriu cu copiii în Malibu, Angelina are încredere doar în două prietene: Lady Arminka Helic și Chloe Dalton, împreună cu care a creat fundația Jolie Pitt Dalton Helic, de ajutorare a refugiaților. O sursă a declarat publicației Entertainment Weekly că cele două femei alimentează agresivitatea Angelinei împotriva lui Brad. Actrița și-a creat un cerc nou de prieteni, departe de Hollywood, pentru a se concentra asupra activității politice și umanitare. Se spune că este hotărâtă să se dedice politicii umanitare și că vrea să se mute cu familia la Londra. Va fi un nou capitol al telenovelei „Brangelina”, încheie ABC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente