Brad Pitt, după despărțirea de Angelina Jolie: „Cei mai importanți sunt copiii”

gty_pitt_jolie_jtm_131125_33x16_1600

Actorul american Brad Pitt a reacționat cu tristețe la cererea de divorț depusă de soția sa, Angelina Jolie, și a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor, relatează Agerpres.

„Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este binele copiilor noştri. Rog frumos presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă”, a declarat Brad Pitt pentru People.

Angelina Jolie (41 de ani) a cerut luni divorțul de soțul ei, Brad Pitt (52 de ani). Potrivit portalului specializat în celebrități TMZ, nu ar exista o a treia persoană implicată în separarea celebrului cuplu, principalul motiv fiind modul în care Pitt își creștea copiii.

angelina-jolie-brad-pitt-manicure-kids-art-creative

Citând „diferențe ireconciliabile”, Jolie a cerut custodia celor 6 copiii ai cuplului: trei adoptați—Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) și Zahara (Etiopia), și trei biologici—Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

O sursă apropiată vedetelor a declarat pentru People că ambii sunt foarte apropiaţi de cei mici. Angelina şi Brad Pitt au fost văzuţi de presă pentru ultima dată împreună la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de aniversarea mariajului lor, dar sursele declară pentru People că Pitt a plecat în Franţa „de multe ori în acest an, din cauza certurilor”.

brangelina

Cunoscuți ca ‘Brangelina’, Pitt și Jolie formau unul dintre cele mai respectate și mai populare cupluri de la Hollywood, cunoscut atât pentru talentul lor pe marele ecran, cât și pentru numeroasele lor activități de binefacere.

Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor la ‘Mr.& Mrs. Smith’ (2005) și s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, în august 2014, în luxoasa lor reședință Chateau Miraval, din sud-estul Franței.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente