Descoperă lumea fascinantă a fotografiilor tânărului Dan Boțan la cea mai impresionantă expoziție a acestei luni

14572617_1142907082461064_1798299342_o
Foto: PC: Dan Boțan

În perioada 10-16 octombrie, Art Labyrinth va găzdui un eveniment mai special: expoziția tânărului fotograf Dan Boțan, lucrările căruia abordează frumusețea orașului, autenticitatea lumii rustice și expresivitatea deosebită a moldovenilor.

Arta fotografiei este ceea ce îl definește. La Dan Boțan – tânărul care a îmbrățișat pasiunea pentru aparatul foto încă de la 13 ani, lucrurile au mers de la sine: nu a frecventat nicio școală de artă și nici n-a fost instruit în cadrul cursurilor de fotografie, primind primele sfaturi din domeniu de la unchiul său. Fiind motivat de dragostea unei persoane apropiate, Dan explorează zilnic lumea complexă a fotografiei, inspirându-se din expresivitatea naturii și a lucrurilor simple, dar frumoase, care îl înconjoară.

Captând zi de zi peisaje de excepție, precum și cele mai neexplorabile locuri din Chișinău, fotografiile acestuia se bucură de un succes considerabil, una din paginile care îi promovează lucrările fiind „I love Chișinău”.

 

PC: Dan Boțan
PC: Dan Boțan

Motivat de aprecierile internauților, tânărul a hotărât să organizeze în premieră o expoziție cu propriile lucrări, care se va desfășura în perioada 10-16 octombrie, în cadrul Art Labyrinth. Pentru detalii, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente