(video) Așa se zboară cu avionul la First Class, unde un bilet costă 21 000 euro

maxresdefault
Foto: Captură video / Youtube

Te-ai întrebat vreodată cum e să călătorești cu avionul la clasa întâi cu Emirates? Chiar dacă mulți dintre noi iubesc să călătorească, dar nu suportă distanțele lungi și confortul redus care vin la pachet cu acestea, există și excepții.

Spre exemplu, ce ai spune dacă ai călători cu un avion în care ai avea la îndemână aperitive cu caviar, un televizor gigantic cu touch screen, un pat de dormit și chiar un duș, toate la mii de metri înălțime. Aici se mai adaugă un bar personal, creme de față și parfumuri fancy, pijama, dar și un serviciu de 5 stele. Pentru toate aceste bucurii va trebui să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțit decât 21.000 de euro.

Casey Neistat, o vedetă Youtube care are peste patru milioane de abonați la canalul său, a primit un upgrade la biletul său de avion pe ruta Dubai-New York, așa că a decis să documenteze video cel mai luxos zbor pe care l-a avut vreodată. Vloggerul a filmat cele mai interesante momente ale experienței sale timp de 14 ore, atât cât durează cursa de avion dintre cele două orașe.

La un moment dat, Casey Neistat a și încercat să-și transforme fotoliul în pat, dar unul dintre stewarzi nu l-a lăsat să o facă, pentru că manevra ar fi prea „complicată”. De asemenea, mâncarea din avion este făcută la comandă, pentru toate gusturile, și o puteți solicita oricând doriți. În plus, există și o baie imensă cu duș.

Filmulețul video plasat pe net de Casey a adunat peste 8 milioane de vizualizări în doar trei zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente