(foto) Un vis împlinit pentru 100 de copii cu prilejul Zilei Aviaţiei Civile

4-2

Astăzi, cu prilejul Zilei Aviaţiei Civile, 100 de copii din Gimnaziul internat nr.3 din capitală au fost invitaţi la Aeroportul Internaţional Chişinău de către Avia Invest şi Air Moldova pentru a admira priveliştele Chişinăului de la înălţime.

Astfel, copiii au vizitat una din aeronavele companiei Air Moldova, au făcut cunoştinţă cu piloţii şi însoţitoarele de bord şi s-au bucurat de o cursă deasupra capitalei, comandantul aeronavei fiind însuşi directorul general al companiei Air Moldova, d-nul Iulian Scorpan.

După aventura aeriană, micuţii au primit în dar mici surprize de la reprezentanţii Avia Invest şi Air Moldova. „Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să organizăm o cursă pentru copiii din Gimnaziul internat nr.3. Este extraordinar să vedem energia şi bucuria sinceră care o emană aceşti copii. Pentru majoritatea dintre ei, acesta este primul lor zbor şi va rămâne, cu siguranţă, o experienţă de neuitat şi un vis împlinit”,  a menţionat Petru Jardan, Director General Avia Invest.

Copiii au rămas plăcut surprinşi de această oportunitate. Zâmbetele şi bucuria lor a încălzit inimile organizatorilor.  „Sunt cea mai fericită. Niciodată nu am zburat, iar astăzi am văzut ceea ce milioane de oameni văd în fiecare zi din avion. Sper că o să am posiblitate să mai zbor şi să văd oceanul din geam. Mulţumesc foarte mult pentru această aventură.”

„Vreau să devin pilot când o să cresc mare. După această zi, sunt sigur că o să fac tot posibilul să îmi realizez acest vis.“

Avia Invest, compania administrator al aeroportului, a făcut deja o tradiție din organizarea excursiilor pentru copii, la Aeroportul Internaţional Chişinău.

2-1

2-2

4-1

5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente