Mai multe tinere din Moldova „vor crește” în cadrul unui nou proiect de dezvoltare profesională lansat

14292300_1886068981620957_2365658205583341249_n-1
Foto: Grow Me Up

Weekendul ce tocmai a trecut a fost unul important pentru participantele unui nou proiect lansat în Moldova – Grow Me Up. În cadrul ceremoniei de lansare a fost prezentat proiectul, boardul și cursurile ce vor fi predate. 

Invitații serii au fost Viorica Nagacevschi, Ion Bărgan, Pavel Cerbușcă și Carolina Dodon, care au venit cu un îndemn frumos pentru fiecare dintre participante.

„Ceremonia oficială de lansare a fost un eveniment foarte important pentru noi, această dată este ziua în care a luat naștere proiectul nostru, la care am lucrat foarte mult împreună cu toată echipa, și care de la început a fost un vis. Am avut foarte multe emoții, dar majoritatea au fost pozitive. Ne-am străduit ca lansarea să fie cât mai bine organizată și să simțim o atmosferă cât mai plăcută. Desigur că mai avem de exersat și de învățat mult pentru a ajunge la rezultatul mult dorit și noi vom face tot posibilul pentru asta!” a menționat Diana Capița, președinta Grow Me Up.

Participantele au avut posibilitatea să se cunoască mai bine și să-și facă și noi prietene.

„Un eveniment formidabil în compania unor fete excepționale. A fost o seară care a transmis mirosul posibilităților, a dezvoltării și a creșterii într-o familie foarte caldă. Sunt fericită să fac parte din acest proiect și încântată am fost de evenimentul zilei de duminică!” a declarat Nelly Mihailov, participantă Grow Me Up la cursul „Feminitate”.

Pe parcursul proiectului, participantele vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întâlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesante. Organizatorii oferă  trei cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională. Tinerele și-au ales singure cursul în dependență de preferințe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente