(video) S-a prăbușit de pe o clădire părăsită. Un adolescent a căzut în gol de la o înălțime de 15 metri

14 ani

Ieri seara, Serviciul 901 a fost alertat, pentru intervenție, pe strada Alba Iulia 75. Potrivit primelor informații, se cunoștea că de ajutor avea nevoie un băiat de 14 ani, care căzuse în gol, de la o înălțime de 15 metri, în mina unei clădiri părăsite.

Imediat ajunse în teren, echipele de salvatori au mers pentru recunoaștere și s-a stabilit că, în urma căderii, minorul avea numeroase fracturi. Acesta a fost imobilizat, fiindu-i administrate analgezice, ca ulterior să poată fi extras din gol și transportat în afara clădirii. Operațiunea a durat în jur de 20 minute, fiind folosit echipament specializat.

De menționat, că de starea băiatului au avut grijă echipa de medici a Serviciului 903, alături de echipa de medici și salvatori din cadrul Detașamentului căutare-salvare Nr. 1.

Ulterior, tânărul a fost transportat către spitalul „V. Ignatenco” din Chișinău. În acest context, salvatorii atenționează părinții să nu lase copiii să meargă să se joace în spații periculoase, pentru a evita situațiile excepționale, cu pericol pentru viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente