Vino alături de Asociația Little People la un concert de caritate pentru copii bolnavi de cancer

1
Foto: Facebook/ Asociația Little People Moldova

Vino la concertul de caritate organizat de Asociația Little People Republica Moldova și contribuie la îmbunătățirea calității vieții copiilor și adolescenților bolnavi de cancer.

Concertul va fi organizat în data de 12 august, începând cu orele 18.00 la Teatru-Spălătorie. Acolo vei petrece timpul alături de prieteni, distracție, voie bună și, sigur,  te vei alătura luptei împotriva cancerului la copil.

În scenă vor evolua Cristina Cebanu, Mihaela Uțică, Iuliana Vindereu, Nelly Danilov și alții. Taxa de participare în valoare de 40 lei, se va efectua la intrare.

poster

Asociația Little People Moldova este filiala din Republica Moldova a Asociaței Little People România. Prezentă din ianuarie 2013, pe secția de oncopediatrie și secția de hemato oncologie pediatrică din cadrul Institutului Oncologic Chișinău – singurele secții oncopediatrice existente în Republica Moldova și care servesc nevoile a 100% din pacienții existenți – Asociația Little People Moldova implementează modelul de succes al serviciilor psihosociale oferite de către Asociația Little People în România de peste 20 ani copiilor și adolescenților bolnavi de cancer.

Principalul scop al asociației este integrarea copiilor și adolescenților bolnavi de cancer într-un sistem complex de monitorizare și intervenție în timpul tratamentului oncologic și post tratament, prin includerea pacienților în programul zilnic de suport desfășurat în spital pe perioada de spitalizare, dar și prin înscrierea în comunitatea Temerarii – clubul tinerilor supraviețuitori de cancer și participarea la 2 evenimente anuale din România dedicate acestor învingători.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente