Moldindconbank şi MasterCard au desemnat „campionul”, care va merge la Super Cupa Europei 2016!

DSC_1206_f2

Campania promoţională „Fii mai aproape de campioni cu cardul MasterCard de la Moldindconbank”, care s-a desfăşurat în perioada 15 mai – 15 iulie 2016, s-a încheiat cu succes!

Fiecare deţinător al cardului MasterCard de la Moldindconbank a avut șansa să câștige unul din cele 630 de seturi sportive şi să intre în cursa pentru premiul mare, unica condiţie fiind achitarea cu cardul Moldindconbank, în perioada 15 mai – 15 iulie 2016, în sumă de la 100 lei, în punctele comerciale de pe teritoriul ţării sau prin Internet.

DSC_1220_fPromoţia naţională a culminat cu extragerea norocosului câștigător – Veaceslav Bîstriţchi, care va avea ocazia unică să participe împreună cu fiul său la Super Cupa Europei 2016, în or. Trondheim, Norvegia.

Deja tradițional, Moldindconbank în colaborare cu MasterCard organizează campanii de promovare a achitărilor cu cardul, care au o finalitate deosebit de frumoasă pentru clienții noștri. Ne bucurăm că în acest an am oferit celui mai norocos client Moldindconbank posibilitatea de a participa la un eveniment fabulos, așa cum este Super Cupa Europei. Noi tindem mereu să răsplătim fidelitatea clienților noștri, de aceea, vom continua să lansăm noi campanii promoționale, cu noi surprize pentru a stimula și a încuraja toți cetăţenii să utilizeze cardurile Moldindconbank, în calitate de cel mai sigur instrument de plată”, a declarat Dl Igor Stratan, Vicepreşedinte al Comitetului de conducere Moldindconbank.

Dl Veaceslav Bîstriţchi, câştigătorul norocos, a mărturisit profund emoționat că a hotărât să meargă în această călătorie însoțit de fiul său: „Sunt un mare amator al fotbalului și în viața mea, am avut ocazia să mai particip la un meci de amploare, dar desigur, nu de o importanță atât de mare. Mi-au rămas în memorie pentru întreaga viață acele momente incredibile, acea adrenalină în sânge și acea atmosferă de nedescris. De aceea, mulțumesc Moldindconbank și MasterCard pentru această surpriză și șansa de a trăi din nou aceste senzații și emoții, de data aceasta alături de fiul meu, care, la fel, este pasionat de fotbal”.

Moldindconbank şi Mastercard felicită câştigătorii şi totodată îndeamnă toți deținătorii de carduri, să utilizeze în continuare cardul în calitate de mijloc de plată, care pe lângă comoditate surprinde și cu cadouri plăcute.

Lider pe piaţa cardurilor bancare, Moldindconbank oferă un spectru larg de produse şi servicii electronice, pentru a simplifica viaţa fiecărui utilizator! Fie că doriţi să achitaţi cumpărături oriunde în lume sau pe Internet, facturile pentru întreţinere, bonurile de la grădinițe și școli, serviciile de telefonie, plățile în bugetul de stat şi multe alte servicii de zi cu zi. În plus, achitările efectuate cu cardurile Moldindconbank la punctele comerciale Discount Club, vă pot răsplăti cu reduceri considerabile de până la 20%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente