ADMITERE 2016: Concurs de burse la Chișinău pentru locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti

img_4700

Astăzi, 25 iulie 2016, în incinta Departamentului Instituţiilor Penitenciare, a avut loc preselecţia candidaţilor pentru admiterea la studii în anul de învăţământ 2016-2017, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Facultatea de Poliţie, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”.

Mai mulţi absolvenţi ai instituţiilor de învăţămînt preuniversitar, au participat la concursul de admitere, susţinînd o probă scrisă la limba română şi un test de cultură generală. În rezultatul desfăşurării examenului, urmează să fie selectaţi 5 candidaţi, care vor beneficia de studii de licenţă în cadrul academiei.

Studenţii moldoveni, viitori angajaţi ai sistemului penitenciar, îşi vor continua studiile pe parcursul a 3 ani, iar instruirea acestora reprezintă o oportunitate deosebită de a obţine cunoştinţe desăvîrşite, menite să răspundă direct necesităţilor de formare profesională a personalului sistemului penitenciar.

Menţionăm că, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti oferă anual cîte 5 burse, graţie bunelor relaţii de colaborare, stabilite între sistemul penitenciar din Moldova şi cel din România, materializate prin semnarea Protocolului de cooperare între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare.

Taguri: #ADMITERE 2016
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente